Home » Verhuisbus Rotterdam Bel nu » 010 229 11 15

Verhuisbus huren Rotterdam

 

Gemakkelijk en snel, 24/7 een bestelbus of auto reserveren

Gaat u verhuizen, maar heeft u geen vervoer om uw spullen te vervoeren? Wilt u geen duur verhuisbedrijf inschakelen maar liever zelf de schouders er onder zetten? Huur dan een verhuisbus van KMVrijhuren.nl. Bij ons kunt u snel en gemakkelijk een verhuisbus huren voor uw werkzaamheden in Rotterdam. Wij zorgen voor goed onderhouden auto’s en bussen die u 24 uur per dag kunt reserveren. Doe dit direct door te bellen met 010 – 2291115!

Een uitstekende verhuisbus huren voor uw verhuizing in Rotterdam

Om te zorgen dat uw verhuizing snel kan gebeuren, wilt u natuurlijk een verhuisbus huren waar alles wat u heeft in geladen kan worden. Daarom bieden wij een uitgebreid aanbod aan in ons wagenpark. U kiest zelf welke verhuisbus u het best kunt huren om uw verhuizing in Rotterdam zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dankzij onze 24-uursservice en het feit dat wij de hele week bereikbaar zijn, hebben wij al veel mensen naar volle tevredenheid geholpen.

Bij KMVrijhuren.nl bent u welkom voor:

- Een uitgebreid aanbod aan auto’s, bestel- en verhuisbussen;

- Het reserveren van vervoer, 24 uur per dag en 7 dagen per week;

- WA-verzekerde huurauto’s;

- Servicegericht personeel.

Aarzel niet

Neem direct contact op met KMVrijhuren.nl als u direct een verhuisbus wilt reserveren en er mee in Rotterdam aan de slag wilt gaan. Natuurlijk kunt u er ook één voor een ander tijdstip reserveren. U bereikt ons door te bellen met 010 – 2291115 of het online offerteformulier in te vullen. U kunt uw huurauto ophalen aan de Calandstraat 87 in Schiedam. Kijk op onze website voor een overzicht van onze openingstijden.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Bestelauto Huren - Goedkoop Bestelbus Huren - Verhuisbus Rotterdam - Autoverhuur Zuid-Holland, Zuid Holland - Kilometervrij Bestelbus, Auto Huren - Auto Verhuur Rotterdam - Goedkoop Auto Huren Rotterdam

Openingstijden

 

Ophalen
Ma t/m vr    08:00 uur t/m 18:00 uur
Za t/m zo    09:00 uur t/m 11:00 uur 

 

Terug brengen
Ma t/m Zo 24 uur

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Meteen reserveren!
Bel 010 229 11 15
kmvrijhuren.nl
Calandstraat 87
3125 BA Schiedam